Registruj se i odaberi ulaznice pre svih!

Dobrodošli na eFinity rezervacije.

Pre-registracija vam daje ekskluzivnu priliku da 48h pre svih odaberete željena mesta.
Sve što je potrebno jeste da se prijavite na rezervacionu formu, nakon čega ćemo vas blagovremeno obavestiti o početku prodaje samo za Vas.

Najveća regionalna folk zvezda Dragana Mirković obeležiće četiri decenije blistave karijere velikom balkanskom turnejom “Do poslednjeg daha” u Štark Areni 29. decembra 2023!

Dragana Mirkovic “Kraljica srpske estrade” poznata je po božanstvenom vokalu, talentu, nebrojanim hitovima, profesionalizmu i ljubavi prema muzici i publici. Mnogi je smatraju najvećom muzičkom zvezdom u regionu , a dobro je poznata činjenica da je Dragana jedna od dve najprodavanije pevačice 80-ih i 90-ih godina na prostoru bivše Jugoslavije kada se govori o nosačima zvuka. Danas, nakon desetine albuma, nebrojenih hitova, visokobudžetnih spotova i hiljade koncerata u svojoj karijeri, Dragana Mirković sa pravom uživa status muzičke ikone.

Zvanična prodaja ulaznica za koncert Dragane Mirković u beogradskoj Štark Areni počeće uskoro, a mi vam obezbeđujemo da pre početka zvanične prodaje, budete prvi koji će imati mogućnost da sebi obezbedite najbolja mesta i kupite ulaznice za predstojeći koncertni spektakl!

 

Prodaja ulaznica putem besplatne aplikacije eFinity